Bedrijfskranten & Magazines

Bij ons vindt u alles onder 1 dak!
Een bedrijfskrant / magazine is een uitgelezen manier om op te vallen, naamsbekendheid te vergroten en producten onder de aandacht te brengen. Dit hoeft niet een enorme aanslag op uw budget te betekenen, want vaak is een bedrijfskrant ook gedeeltelijk kostendekkend door de adverteerders in de krant. Wij verzorgen dan desgewenst ook de advertentie-acquisitie voor u.

Wat zijn de voordelen van een eigen bedrijfskrant / magazine?

Een krant / magazine

  • heeft een hoge attentiewaarde.
  • kent meer en lange leesmomenten.
  • is geloofwaardig.
  • biedt mogelijkheden om uw imago bij te sturen.
  • verhoogt uw naamsbekendheid.
  • kan grotensdeels (of geheel) kostendekkend zijn d.m.v. advertentie-inkomsten.
  • is selectief te verspreiden onder de gewenste doelgroep.

Advertenties

Wilt u een boodschap overbrengen op een groot publiek dat anders moeilijk te bereiken is, dan is een advertentie een oplossing!  
Lees meer

Flyers & Posters

Een goedkope en efficiënte manier om uw boodschap te verkondigen via een flyer of poster. Zeker voor grote oplagen liggen de kosten laag. 
Lees meer

Bedrijfskranten & Magazines

Een bedrijfskrant/magazine is een uitgelezen manier om op te vallen, naamsbekendheid te vergroten en producten onder de aandacht te brengen.  
Lees meer

Logo's & Huisstijlen

Een goede huisstijl zegt alles over uw bedrijf. De basis  is een goed logo. Dit is het gezicht van uw bedrijf en geeft een blijvende indruk. 
Lees meer

Spandoeken, Vlaggen & Banners

Spandoeken tot 5m breed, vlaggen en banners in frame. Als partner van SUBB4 verzorgen wij alle uitingen op groot formaat.
Lees meer

Drukwerk Inkoop

Wij zoeken onze leveranciers uit aan de hand van de opdracht van onze klanten en werken nauw samen met diverse drukkerijen in Nederland, België en Duitsland. 
Lees meer

Brochures & Folders

Via een brochure of folder wenst u een relatie te informeren en te beïnvloeden. Dit gebeurt door de inhoud en het ontwerp.  
Lees meer

Websites

Een visitekaartje op het web, communicatie met uw klant via een creatief ontwerp en duidelijke navigatie. Professionele websites op maat! 
Lees meer

Folderverspreiding

Consumenten hechten nog steeds waarde aan reclamefolders. Het oog van de consument wil ook wat dus laat een professioneel ontworpen folder verspreiden. 
Lees meer