Drukwerk Inkoop

Drukwerk is er in alle soorten en maten, daarom helpen we je graag om de juiste keuzes te maken. Ieder ontwerp vraagt namelijk weer om een eigen uitstraling.

Gaan we glanzend papier gebruiken, of mat? Kiezen we voor standaard papier of recycled papier? Coating, UV-lak of laminaat?

Een goed ontwerp moet op de juiste wijze gedrukt worden om tot uiting te komen. Daarom zorgt SteinHoeve voor de begeleiding van al je zakelijk en promotioneel drukwerk. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit drukwerk tegen een scherpe prijs, zonder zorgen.

  Advertenties

  Wilt u een boodschap overbrengen op een groot publiek dat anders moeilijk te bereiken is, dan is een advertentie een oplossing! 
  Lees meer

  Flyers & Posters

  Een goedkope en efficiënte manier om uw boodschap te verkondigen via een flyer of poster. Zeker voor grote oplagen liggen de kosten laag. 
  Lees meer

  Bedrijfskranten & Magazines

  Een bedrijfskrant/magazine is een uitgelezen manier om op te vallen, naamsbekendheid te vergroten en producten onder de aandacht te brengen.  
  Lees meer

  Logo's & Huisstijlen

  Een goede huisstijl zegt alles over uw bedrijf. De basis  is een goed logo. Dit is het gezicht van uw bedrijf en geeft een blijvende indruk.  
  Lees meer

  Spandoeken, Vlaggen & Banners

  Spandoeken tot 5m breed, vlaggen en banners in frame. Als partner van SUBB4 verzorgen wij alle uitingen op groot formaat. 
  Lees meer

  Drukwerk Inkoop

  Wij zoeken onze leveranciers uit aan de hand van de opdracht van onze klanten en werken nauw samen met diverse drukkerijen in Nederland, België en Duitsland. 
  Lees meer

  Brochures & Folders

  Via een brochure of folder wenst u een relatie te informeren en te beïnvloeden. Dit gebeurt door de inhoud en het ontwerp.  
  Lees meer

  Websites

  Een visitekaartje op het web, communicatie met uw klant via een creatief ontwerp en duidelijke navigatie. Professionele websites op maat!  
  Lees meer

  Folderverspreiding

  Consumenten hechten nog steeds waarde aan reclamefolders. Het oog van de consument wil ook wat dus laat een professioneel ontworpen folder verspreiden.  
  Lees meer