Flyers & Posters

Een goedkope en efficiënte manier om uw boodschap te verkondigen kan via een flyer. Zeker voor grote oplagen liggen de kosten per stuk laag. SteinHoeve Media maakt van uw flyer een echte eyecatcher die zowel opvalt als doeltreffend is. Een strooifolder is ideaal voor een promotiecampagne of een beurs.

Waarmee moet ik rekening houden bij het ontwikkelen van een flyer
Hoe ga ik mijn flyer verspreiden? Dit is heel belangrijke informatie voor het bepalen van het formaat en de oplage. Indien de flyer per post moet worden verstuurd neem dan een postvriendelijk formaat en gewicht. Een sterk flyerontwerp maakt het verschil tussen lezen of weggooien! Mooi beeldmateriaal of uitstekende copywriting van een flyer doen wonderen.

Advertenties

Wilt u een boodschap overbrengen op een groot publiek dat anders moeilijk te bereiken is, dan is een advertentie een oplossing!  
Lees meer

Flyers & Posters

Een goedkope en efficiënte manier om uw boodschap te verkondigen via een flyer of poster. Zeker voor grote oplagen liggen de kosten laag.  
Lees meer

Bedrijfskranten & Magazines

Een bedrijfskrant/magazine is een uitgelezen manier om op te vallen, naamsbekendheid te vergroten en producten onder de aandacht te brengen. 
Lees meer

Logo's & Huisstijlen

Een goede huisstijl zegt alles over uw bedrijf. De basis  is een goed logo. Dit is het gezicht van uw bedrijf en geeft een blijvende indruk. 
Lees meer

Spandoeken, Vlaggen & Banners

Spandoeken tot 5m breed, vlaggen en banners in frame. Als partner van SUBB4 verzorgen wij alle uitingen op groot formaat.  
Lees meer

Drukwerk Inkoop

Wij zoeken onze leveranciers uit aan de hand van de opdracht van onze klanten en werken nauw samen met diverse drukkerijen in Nederland, België en Duitsland. 
Lees meer

Brochures & Folders

Via een brochure of folder wenst u een relatie te informeren en te beïnvloeden. Dit gebeurt door de inhoud en het ontwerp. 
Lees meer

Websites

Een visitekaartje op het web, communicatie met uw klant via een creatief ontwerp en duidelijke navigatie. Professionele websites op maat! 
Lees meer

Folderverspreiding

Consumenten hechten nog steeds waarde aan reclamefolders. Het oog van de consument wil ook wat dus laat een professioneel ontworpen folder verspreiden. 
Lees meer