Logo’s en Huisstijlen

Een mooi vormgegeven logo en huisstijl is een eerste vereiste voor een succesvolle onderneming. Aan uw corporate identity herkennen uw klanten uw diensten en zullen zij deels de kwaliteit van uw service aflezen. Persoonlijkheid, uitstraling en imago. Dat is waar het bij huisstijl om draait. Alles waaraan een klant betekenis toekent, draagt iets uit en beïnvloedt zijn keuze of koopgedrag. Een logo, briefpapier, envelop of visitekaartje. Overal speelt de huisstijl een rol.

SteinHoeve Media specialiseert zich in logo- en huisstijldesign. Wij maken aantrekkelijke, pakkende en zakelijke logo’s die zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige uitstraling, passend bij uw bedrijf en diensten.

Advertenties

Wilt u een boodschap overbrengen op een groot publiek dat anders moeilijk te bereiken is, dan is een advertentie een oplossing!  
Lees meer

Flyers & Posters

Een goedkope en efficiënte manier om uw boodschap te verkondigen via een flyer of poster. Zeker voor grote oplagen liggen de kosten laag. 
Lees meer

Bedrijfskranten & Magazines

Een bedrijfskrant/magazine is een uitgelezen manier om op te vallen, naamsbekendheid te vergroten en producten onder de aandacht te brengen.  
Lees meer

Logo's & Huisstijlen

Een goede huisstijl zegt alles over uw bedrijf. De basis  is een goed logo. Dit is het gezicht van uw bedrijf en geeft een blijvende indruk.  
Lees meer

Spandoeken, Vlaggen & Banners

Spandoeken tot 5m breed, vlaggen en banners in frame. Als partner van SUBB4 verzorgen wij alle uitingen op groot formaat. 
Lees meer

Drukwerk Inkoop

Wij zoeken onze leveranciers uit aan de hand van de opdracht van onze klanten en werken nauw samen met diverse drukkerijen in Nederland, België en Duitsland.  
Lees meer

Brochures & Folders

Via een brochure of folder wenst u een relatie te informeren en te beïnvloeden. Dit gebeurt door de inhoud en het ontwerp.  
Lees meer

Websites

Een visitekaartje op het web, communicatie met uw klant via een creatief ontwerp en duidelijke navigatie. Professionele websites op maat!  
Lees meer

Folderverspreiding

Consumenten hechten nog steeds waarde aan reclamefolders. Het oog van de consument wil ook wat dus laat een professioneel ontworpen folder verspreiden. 
Lees meer